Інформаційний супротив. 441-й день

Ракети від Бога» – нова догма УПЦ

Протистояння представників УПЦ із українською владою доходить до безумства. При цьому, говорити про одиничні випадки на зразок в сім’ї не без «**», які ми чули після нищення УПЦшніками приміщень святині-Лаври вже немає ніякого сенсу.

Якщо зазначений погром Лаври можна списати на неприємний випадок, а скандал із пошкодженням банеру «пам’яті дітей, які стали жертвами агресії рф» в Попільні на одиничне співпадіння, то наступні вибрики прихильників московської церкви вже тенденція!

Як трактувати підпал прихожанином УПЦ свого храму аби той не дістався ПЦУ ? (Мова про випадок в селі Мілієво Чернівецької області). Або «нонсенс» від парафіян Почаївської лаври, яка поки що перебуває під юрисдикцією московських попів. Виявилося, що для них кремлівський доглядач та глава країни-агресора – «їх правітєль», а з 24 лютого 2022 по мирному населенню України ракетних ударів завдає не російська армія, а … Бог!

Доповнює хвору мішанину в головах таких суб’єктів і вчинок керівника московської церкви в Україні Онуфрія, який на запитання журналістів про зазначені випадки почав обзивати представників ЗМІ «ворогами України».

Однак історії не зміниш і через століття в книгах писатимуть про двох ворогів України: явного – держави-агресора і прихованого – УПЦ.
Volodymyr Vasylevskyi
Підготував о.Голяченко

Прокрутити вгору