Іршанськ зустрічав учасників фестивалю «Райдуга-2023»

В Іршанську в Палаці культури і спорту «Титан» 21 жовтня відбувся ХІХ обласний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Райдуга-2023». Цей захід став справжнім святом для всіх учасників та гостей.
На фестивалі зібралося 225 дітей та молоді з інвалідністю із різних куточків нашої області. Усі вони завітали до Іршанська, щоб поділитися своєю творчістю і талантом, а також знайти підтримку та заохочення до творчості.


Відкрив фестиваль Іршанський селищний голова Сергій Сахненко. Він привітав учасників та побажав їм гарного і змістовного свята, міцного здоров’я та переможного миру.
Іршанський фестиваль відзначається унікальністю, бо дозволяє дітям та молоді з інвалідністю розкрити свій потенціал та інтегруватися у соціум. Захід важливий для привернення уваги громадськості до потреб осіб з інвалідністю.

Упродовж дня учасники фестивалю мали можливість відвідати різні цікаві творчі, спортивні та розважальні локації. Виступ на великій сцені Палацу культури був особливим для усіх учасників та учасниць. Кожен артист отримував гучні овації та підтримку глядачів, які відчували неймовірні емоції від виступів.


Організатори фестивалю зробили все можливе, щоб це свято стало незабутнім для учасників. Тут не визначали переможців, оскільки кожен, хто вийшов на сцену, щоб продемонструвати свої можливості, вже був переможцем. Це свято допомогло артистам побороти себе, свої недоліки та сумніви.
Організаторами фестивалю були філія «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» АТ «ОГХК», громадська організація «Іршанський Актив», Іршанська селищна рада, Департамент соціального захисту населення Житомирської ОВА/ОДА.


Учасники й учасниці сповнені позитивних емоцій, наснажені на нові здобутки та окрилені поверталися додому із подарунками, дипломами, упевненістю у вланих силах і талантах.
Із нетерпінням чекаємо наступного, ювілейного фестивалю «Райдуга – 2024» з надією на мир та незалежність України.


Матеріал підготовлено з використанням інформації сайту Іршанської селищної ради

Прокрутити вгору