Іршанські волонтерки з любов’ю
плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

Війна… 24 лютого 2022 року ми всі прокинулися від цієї страшної звістки, хоча добре знали, що війна розпочалася ще у 2014-му. Перші хвилини паніки, розгубленості й важкого усвідомлення того, що вона несе із собою.


Часу на нарікання не було, усі розуміли, що необхідно діяти. Кожен і кожна мали внести свою посильну крихту задля Перемоги. Так зібралася активна група доброволиць в Іршанському палаці культури «Титан», яка розпочала виготовляти маскувальні сітки для наших оборонців держави. Збирали, купували, плели власноруч сітки, які ставали основою для маскувальних сіток. Жителі приносили речі відповідних кольорів, які потрібно було різати, незважаючи на мозолі від ножиць. А це вже на сьогодні кілометри стрічок.
За рік наші волонтерки виготовили тисячі метрів таких необхідних на фронті маскувальних сіток. Дякують їм військові за них та ще і ще замовляють… Дякуємо і ми.
Селищний голова Сергій Сахненко вручив Подяку активним жінкам та дівчаткам, а разом із словами вдячності за таку клопітку та важливу працю привітав із Міжнародним жіночим днем. Віримо, що Перемога вже близько, наші діти, онуки ніколи не страждатимуть від лихоліття війни, а жінки будуть радіти подарованим квітам від коханих, новому мирному сонячному дню та дитячому сміху.
Слава Україні! Слава всім, хто наближає Велику Перемогу!

Галина Ширченко

Прокрутити вгору