Кубок з футболу Хорошівської громади виборола команда «Іршанськ»

Другого та третього липня відбулися ігри на Кубок з футболу Хорошівської громади. Організатором заходу стала Хорошівська районна федерація футболу.

У них взяли участь 8 команд, які були розподілені на дві зони. У перший день зональні змагання проходили у с. Сколобів Хорошівської територіальної громади та у Новій Боровій. До першої зони відносились команди: «Сокіл» (с. Сколобів), «Колос» (с. Топорище), «Зоря» (с. Дворище) та «Темп» (с. Селянщина). До другої зони команди: Оріон-1 (смт Нова Борова), Оріон-2 (смт Нова Борова), «Оранта» (с. Кропивня) та «Іршанськ» (смт. Іршанськ).

У змаганнях команд першої зони у півфіналі зустрілись ФК «Сокіл» та ФК «Колос». Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь господарів. В іншому півфіналі ФК «Темп» повівши в рахунку 3:0 дещо розслабився, чим скористались гравці команди з Дворищ та зрівнявши рахунок, а в серії пенальті перемогти 5:4. У фінальній грі господарі ФК «Сокіл» у серії пенальті з рахунком 5:3 здолали команду Дворищ та вийшли у фінал.

Цього ж дня у змаганнях команд другої зони пройшла перша гра команди «Оранта» – «Оріон-2» й завершилася з рахунком 1:1, в серії пенальті перемогу здобула команда «Оранта» з рахунком 5:4. Друга гра «Оріон-1» – «Іршанськ» завершилась рахунком 0:0, знову по серії пенальті з підсумком 4:3 виграла команда «Іршанськ». У заключному матчі путівку у фінал Кубку виборювали команди з Кропивні та Іршанська. У напруженій грі з рахунком 1:3 перемогли іршанці.

Третього липня у Новій Боровій пройшов фінал Відкритого Кубку з футболу Хорошівської громади. На полі зустрілися переможці двох зональних ігор команди «Іршаськ» та «Сокіл». У підсумку з рахунком 4:0 перемогу здобули футболісти з Іршанська та вибороли Кубок Хорошівської громади 2022 року.

Очільник районної федерації футболу вручив нагороди переможцям.

Вітаємо володарів Кубку команду «Іршанськ», а також бажаємо усім командам учасницям подальших успіхів та перемог!

Все буде Україна! Слава Збройним силам України!

Підготувала Марія Сидоренко

Прокрутити вгору