На благодійному ярмарку зібрали кошти для підтримки земляків – воїнів ЗСУ

Наш тяжкий воєнний час вимагає від усіх українців консолідації – об’єднання заради Перемоги. Така ситуація зробила дорослішими навіть дітей – вони беруть активну участь у житті громади, у різних акціях на підтримку Збройних Сил України, волонтерського руху та допомоги людям, що потрапили в складні життєві обставини.

Сьомого січня в Хорошівському будинку культури відбувся різдвяно-новорічний ярмарок. Основною метою заходу був збір коштів для допомоги нашим захисникам і захисницям із Збройних сил України.

Діти – гості заходу – могли взяти участь в іграх, створенні малюнків, декоруванні імбирного печива, скуштувати різні смаколики. Саме діти безпосередньо були залучені до збору коштів – на аукціоні продавали малюнки Евеліни Попушой, вишивки Валерії Антонович та вироби із бісеру Валерії Кирильчук. Їхні роботи зібрали чималу суму грошей.

Жителька Хорошева Людмила Горковчук, яка була присутня на цьому заході разом із дітьми і внуками, так розповідає про нього: «Мої онуки, та й ми, дорослі, були приємно вражені тією доброзичливою атмосферою, яка панувала в залі. Все було продумано, аби дітям було цікаво: вони залюбки грали в різні ігри. Малюнки і вироби з бісеру, які ми придбали, – прекрасні, а також імбирне печиво, яке діти прикрашали, дуже їм сподобалося. І те, що на заході зібрали кошти для підтримки ЗСУ – це дуже добре. Ми вдячні всім організаторам і учасникам за змістовно проведений час».

Загалом за вечір було зібрано 13 тисяч 125 гривень, які один із організаторів заходу Василь Данюк передав волонтерам – Василю Сорокіну і команді, що безпосередньо співпрацюють з бойовими підрозділами, в яких служать наші земляки.

У свою чергу волонтери та учасники висловили вдячність за організацію заходу прихожанам церкви євангельських християн баптистів «Ковчег Спасіння» та особисто Василю Данюку за матеріальну підтримку.

Про майбутні подібні заходи читайте на сторінках газети «Прапор», на нашому сайті та у соціальних мережах газети. Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору