Не забудьте передплатити «Прапор» на 2023 рік!

Шановні й дорогі наші читачі!
Завершується передплатна кампанія періодичних видань на 2023 рік. Розуміємо, що зараз важкий час, у країні війна. Ростуть ціни на продукти й інші товари. Усім зараз нелегко. Проте в будь-якому разі ми маємо завжди почуватися людьми й думати не лише про наші фізичні, матеріальні потреби, але й про інтелектуальні, духовні, про необхідність спілкування, про забезпечення права на інформацію. Ми маємо знати, що саме відбувається в нашій громаді, в сусідніх громадах, як живе район, які новини в області тощо. Саме таку інформацію надає кожному й кожній із вас наш часопис – газета «Прапор».
Останні роки наш малесенький колектив не сидів склавши руки. Ми наполегливо працюємо над покращенням змісту і форми газети, ми створили платформи в соціальних мережах. Зокрема в групі в мережі «Фейсбук» ми маємо понад 7 тисяч учасників. Наш сайт «Zvisno.news» має понад 30 тисяч читачів. А це потужний інформаційний ресурс, який служить нашим громадам.
У період від 24 лютого, коли російські окупанти здійснили повномасштабне вторгнення на нашу землю з різних напрямків, певний час газета не виходила зі зрозумілих об’єктивних причин. Проте до грудня цього року ми компенсували нашим передплатникам і кількість номерів, і кількість шпальт, які вони могли б отримати у звичайних умовах. Тобто, ми намагаємося завжди бути чесними зі своїми шанувальниками і в підготовці матеріалів, і щодо зобов’язань із передплати видання.
Ми знаємо, що «Укрпошта» дуже погано доставляє газету, особливо в селах. Ми дуже сподіваємося, що це тимчасово. Будемо всіма можливими способами впливати на доставку, аби її покращити. А вас усіх просимо повідомляти нам про якість і строки доставки нашої газети за телефонами: 098-101-60-69 або 097-251-46-87.
Коли у березні газета не виходила, то ми активно працювали в мережі «Фейсбук» і на сайті. Інформація від селищних голів про оперативну обстановку в громадах, про те, як діяти під час загрози ворожих обстрілів, куди приносити гуманітарну допомогу для ЗСУ та внутрішніх переселенців тощо була і є важливою й актуальною. Газета і її цифрові майданчики чесно і старанно працювали для жителів наших громад. Ми постійно надавали дуже важливу, а часто життєво необхідну інформацію. Плануємо працювати так і надалі, хочемо і можемо бути корисними для своїх земляків.
Тому нагадуємо, що передплатна кампанія на «Прапор» завершується 23 грудня. Не забудьте передплатити наш часопис. Підтримайте нас у скрутну годину, а ми завжди підтримуватимемо вас, наші дорогі читачі.
З повагою – редакторка Галина Мінялук

Прокрутити вгору