Підтримка благодійних і волонтерських організацій зараз важлива і потрібна


Іршанська територіальна громада продовжує успішну співпрацю з різними організаціями й фондами для допомоги людям, що опинилися в складних життєвих обставинах.


Одна із найбільш вразливих категорій людей зараз – це внутрішньо переміщені особи, що внаслідок війни були змушені залишити житло і все нажите майно та переїхати на більш безпечні території України.
Так, 14 січня благодійна організація «БФ «Янголи спасіння України»» у співпраці із селищною радою надали продуктові та гігієнічні набори для 30-ти родин із числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема для сімей із маленькими дітками, осіб з інвалідністю, для одиноких пенсіонерів та для переміщених осіб, які нещодавно переїхали до громади.


16 січня Благодійний Фонд «РОКАДА» передав гуманітарну допомогу у вигляді засобів індивідуальної гігієни для 52 дівчат та жінок із числа внутрішньо переміщених осіб, які наразі перебувають в Іршанській громаді.
А ще 18 січня за підтримки селищної ради 20 сімей у супроводі фахівця із соціальної роботи поїхали в м. Коростень і там отримали гуманітарну допомогу у Волонтерському центрі Коростенського району у вигляді постільної білизни, подушок, ковдр, матраців, засобів гігієни, посуду, термосів, дитячого харчування, продуктів.
Іршанська громада вдячна усім благодійникам за допомогу.


Підготовлено за інформацією Іршанської селищної ради

Прокрутити вгору