Постійно навчатися, освоювати нові технології, бути в русі, невтомно працювати – стиль роботи колективу газети “Прапор”

Наша редакторка Галина Мінялук нещодавно побувала на сьомому медіафорумі у Луцьку. ось як вона про нього розповідає:

“18-19 листопада мала честь бути учасницею сьомого West Media Forum 2022 «Amore, more, ore, re» у приміщенні Музею сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку. Щиро дякую ВОГО “Волинський прес-клуб” і особисто пані Богдана Стельмах за запрошення на цей мегакрутий захід. А також вдячна основній команді організаторів: Natalia Pakhaichuk, Тетяна Репницька, Natalia Holodyuk, Ірина Струк.Можна лише дивуватися вправності й навичкам організаторів форуму – вийшло все згідно із заявленою програмою із дотриманням часових рамок та усіх вимог до цивілізованої комунікації й комфорту перебування учасників. Ну, хіба що було трохи прохолодно, бо ж проблеми з енергопостачанням. Війна у нас! Але життя продовжується і заходи проводяться завдяки крутій суперпрофесійній молоді. Дякую всім! Говорили про українську журналістику в умовах війни, про те, як треба працювати з різними чутливими темами, про регіональну і локальну журналістику, можливості її виживання і розвитку. Були круті спікери, як от Віталій Портников, Сергей Чернявский та інші, які надихали, заохочували, мотивували.Великою приємністю було побачитися із колегами – давніми знайомими, заприятелювати з новими і з деякими друзями розвіртуалитися. Це теж надбання.Дякую всім за прекрасну роботу, позитивну енергетику, купу ідей!Сподіваюсь на нові зустрічі!”, – написала вона на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”.

А ми, колектив редакції, як і наша керівниця, теж любимо постійно вчитися і використовуємо для цього максимально можливостей.

Зокрема, у вересні наша кроеспондента Ірина Сівінська разом із Галиною Мінялук побували на гендерному медіафорумі у Львові теж на запрошення Богдани Стельмах.

Багато чого нового почули, зав’язали нові знайомства, відчули себе частиною великої сили – жінки у ЗМІ, жінки в Україні. Це круто!

А скоро збираємося на цікаві тренінги для локальних ЗМІ у Тернопіль на запрошення очільниці Тернопільського медіа-клубу Анжели Кардинал. Отже, на місці не стоїмо, постійно в русі, працюємо і всіма можливими й неможливими способами намагаємося зберегти нешу газету “Прапор” попри всі перешкоди: війну, пандемію, підступи і підніжки “Укрпошти” тощо.

Надія Панченко

Прокрутити вгору