Родина волонтера Дмитра Булиги з Добриня придбала для ЗСУ автомобіль

Шостий місяць триває широкомасштабна російсько-українська війна. Кожна людина, яка усвідомлює жахіття цієї страшної, кривавої трагедії, геноциду українського народу, старається допомогти та зробити свій посильний внесок у Перемогу над рашистським окупантом.

Родина Дмитра Булиги із села Добринь Іршанської територіальної громади з перших днів початку вторгнення окупантів стала активно допомагати та робити все можливе для наближення Перемоги.
Спочатку вони займалися евакуацією людей із північних районів нашої країни та розміщували їх у Добринському старостинському окрузі. Жителі навколишніх сіл та всі небайдужі, а також селищна рада робили усе можливе, аби підтримати вимушених переселенців усім, чим могли. Затим постало питання подальшого забезпечення їх продуктами харчування, засобами гігієни, одягом. Надали підтримку біженцям різні благодійні фонди та обласна військова адміністрація.
Нині родина Булиг активно займається волонтерством. Зокрема, нещодавно за власний кошт здійснили по три поїздки до Харкова, Слов’янська та їхніх околиць, де йдуть запеклі бої. Вони доставили нашим захисникам та захисницям, серед яких є жителі Добринського старостинського округу, продукти харчування, засоби гігієни, амуніцію тощо.
Під час такої поїздки бійці звернулися до Дмитра Булиги з проханням допомогти придбати їм автомобіль. Повернувшись додому, чоловік обговорив у родині цю ситуацію. На сімейній раді прийняли рішення – кошти, які збирали на авто для доньки, витратити на придбання вкрай необхідної машини для бійців.
Швидко знайшли й придбали потрібний автомобіль. Затим його переобладнали до вимог військових та доставили за призначенням. Нині автомобіль на службі у бійців. Воїни дякують волонтеру за подарунок!

Ми висловлюємо вдячність захисникам і захисницям нашої держави та всім, хто допомагає кувати Велику Перемогу!

Галина Ширченко

Прокрутити вгору