Відбувся турнір із настільного тенісу серед чоловіків

П’ятого серпня у спортивному залі Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з настільного тенісу серед ветеранів чоловіків. За традицією, перед початком змагань учасники згадали про своїх товаришів, які зробили вагомий внесок у популяризацію настільного тенісу в громаді, але, на жаль, тепер їх немає серед нас. Це колишній працівник газорозподільної дільниці, кандидат у майстри спорту Молчанков Валентин Олександрович, колишній вчитель-тренер Хорошівської ДЮСШ, кандидат у майстри спорту Мельник Іван Миколайович, колишній вчитель допризовної підготовки Бондарчук Володимир Іванович та працівник геофізпартії ВО «Західкварцсамоцвіти» Зіневич В’ячеслав Валерійович.


Після жеребкування учасники були розбиті на дві вікові групи (молодших і старших). Боротьба у цих групах була впертою, і тільки останні поєдинки визначили призові місця.
Так, у першій (молодшій) групі перше місце виборов Олександр Гаврилюк, друге – Сергій Засімчук, третє – Сергій Кириченко.


Несподівано завзято велась боротьба у другій групі. Тут перше місце виборов Микола Семенчук, друге – Микола Ренкас, третє – Микола Кутчак.
У підсумку змагань, які приурочені до Дня Незалежності України, всі призери змагань були нагороджені грамотами та медалями футбольно-спортивного клубу «Спартак».
Учасники змагань вдячні директору ДЮСШ Володимиру Панченку та тренерці з тенісу Наталії Яхимович за надану базу для проведення змагань.


Бажаємо всім ветеранам, любителям гри в настільний теніс міцного здоров’я, успіхів в особистому житті, а нашим Збройним силам України – Перемоги.
Боже, бережи наших воїнів! Слава Україні! Героям Слава!

Сергій Ющенко, головний суддя змагань

Прокрутити вгору