Відбувся четвертий тур першого кола чемпіонату з футболу

Шостого серпня відбувся четвертий, передостанній тур першого кола Чемпіонату з футболу. ФК «Хорошів» на своєму майданчику приймав команду «Дружба» із Рижан. Із розгромним рахунком 7:1 перемогли хорошівці. П’ять м’ячів забив Денис Гриневич, який очолив рейтинг бомбардирів.
Цього ж дня поєдинок у Новій Боровій між місцевими футболістами з «Оріону» та гостями із Топорищ теж був цікавим. Новоборівчани переважно володіли ініціативою, але, як кажуть у футболі, – не забиваєш ти, забивають тобі. Так і сталося цього разу. Одна із контратак топорищан привела до забитого м’яча, то ж на перерву пішли із рахунком 0:1.


Тренери новоборівчан Юрій Карпович та Михайло Вердер внесли корективи у ведення гри, і друга її половина була за господарями майданчика. Уже на 75-ій хвилині вони зрівняли рахунок. А потім забили ще два м’ячі. Гра закінчилась із рахунком 3:1 на користь господарів поля.
Це була дуже бажана перемога для глядачів, які прийшли підтримати свою футбольну команду.
За ініціативи Віктора Червінського, перед початком матчу виступив військовослужбовець ЗСУ офіцер Валерій Лозовик.

Потім хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів ЗСУ, в тому числі й офіцера, колишнього заступника Новоборівського селищного голови Ігоря Прокопчука, якого поховали саме цього дня.


Третя гра четвертого туру відбулася у Дворищах.
Перша половила гри не принесла бажаного результату. Відпочивати пішли при нульовому рахунку.
ФК «Іршанськ» мали змогу відкрити рахунок, але відчайдушно дворищани відбивали настирливі атаки гостей. Далі «Зоря» почала більше йти вперед – і це принесло їй успіх: Максим Маліневський виконав 11-метровий удар у ворота суперників і тим самим дав можливість своїй команді закріпитись у першій трійці розіграшу з футболу.


Тож чекаємо результатів останнього п’ятого туру чемпіонату, який відбудеться 13 серпня згідно з календарем. Перенесена гра першого туру між «Колосом» (Топорище) та «Дружбою» (Рижани) відбудеться за рішенням головного судді Василя Кривця.
Дякуємо за гарний футбол! Усім учасникам і глядачам – міцного здоров’я!

Петро Ющенко
(Фото із групи “Моя Нова Борова” https://www.facebook.com/groups/139630686753049 )

Прокрутити вгору