У Хорошеві відбувся кубок із футболу
«Осінь-2023». На черзі – «Поліська осінь»

На стадіоні «Спартак» у Хорошеві 24 вересня відбувся традиційний розіграш кубка з футболу «Осінь-2023».
Через поважні причини спортивне свято розпочалося із запізненням, проте це не завадило тим, хто прибув на трибуни стадіону, отримати гарний настрій.

Завдяки ведучому Віталію Райковському та звукорежисеру Миколі Кириченку, захід пройшов змістовно, цікаво. На початку прозвучав Державний Гімн України, а потім усі присутні хвилиною мовчання віддали шану загиблим воїнам-захисникам.
Змагання були проведені згідно із положенням, яке розроблене відділом охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради.

У розіграші взяли участь три команди: ФК «Хорошів», «Зоря» (Дворище), «Колос» (Топорище).
Потрібно сказати, що всі матчі відбулись на належному рівні, без значних порушень правил гри у футбол. Справно працювали арбітри та їхні асистенти.
У результаті – цієї осені володарем кубка стала команда ФК «Хорошів», яка нагороджена кубком та грамотами. Фіналісти – футболісти топорищенського «Колоса» також нагороджені відповідними грамотами.
Були визначені кращі гравці фіналу – це В’ячеслав Александрович з «Колоса» та Дмитро Павленко з ФК «Хорошів». Дякуємо всім уболівальникам, хто прийшов та підтримав свою команду.


Користуючись нагодою, поки тримається гарна погода, оргкомітет вирішив провести кубок «Поліська осінь», де зіграють вісім команд, які поділені на дві зони: північну і південну.
30-го вересня у селі Топорище гратимуть команди південної зони – «Колос» (Топорище), «Зоря» (Дворище), ФК «Хорошів», «Сокіл» (Сколобів).
1-го жовтня у селі Кропивня зіграють команди північної зони, а саме: «Оранта» (Кропивня), «Дружба» (Рижани), «Оріон» (Нова Борова), ФК «Іршанськ».
Приїзд команд – до 9:30 на жеребкування. Початок змагань – о 10:00. Просимо всіх прибути вчасно.
До фіналу увійдуть переможці зональних змагань. Місце його проведення буде оголошено додатково.
Бажаємо всім футболістам гарного футболу, а глядачам – насолоди.
Дякуємо воїнам ЗСУ за можливість проводити спортивні змагання і брати у них участь.
Петро Ющенко

Прокрутити вгору