У Хорошівській селищній раді обговорили економічний профіль громади

У ході реалізації Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») 5 квітня у Хорошівській селищній раді експерти Неурядової організації «Сучасний Формат» (м. Житомир) презентували економічний профіль Хорошівської громади. Це був уже десятий захід у низці презентацій економічних профілів у 10-ти громадах Житомирської області, які є учасницями проєкту «ГОВЕРЛА». До цієї десятки входять Хорошівська та Іршанська, а також Гришковецька, Ємільчинська, Звягельска, Коростенська, Любарська, Тетерівська, Черняхівська та Чуднівська громади Житомирщини. А НУО «Сучасний формат» є партнером Проєкту «ГОВЕРЛА».

Жанна Соловйова, виконавча директорка «Сучасного Формату», презентувала створений командою організації на основі підготовлених спеціалістами селищної ради даних, проєкт економічного профілю Хорошівської громади. Зокрема, вона наголосила: «Представники громади мають оперативно опрацювати цей проєкт документу, внести до нього правки, доповнення. Тоді ці напрацювання стануть важливою частиною Стратегії розвитку громади та вагомим інструментом у постійній роботі ради та для співпраці з потенційними інвесторами».

Економічний профіль – це короткий зріз всієї інформації про економіку громади в одному лаконічному документі.
Під час презентації представники влади та громадськості разом із експертами визначили та обговорили місцеві проблеми, які впливають на розвиток економіки в громаді, а також напрацювали пропозиції щодо їх подолання.
Світлана Федоренко
Фото НУО “Сучасний формат”

Прокрутити вгору