Учитель Іршанського ліцею Артем Трик пішов не на урок, а на фронт

Із початком повномасштабної війни деякі вчителі Хорошівської, Новоборівської та Іршанської територіальних громад узяли до рук зброю та змінили освітянський фронт на військовий. Хтось став у стрій ЗСУ, хтось – у підрозділи територіальної оборони. Вони навчені, морально підготовлені, фізично загартовані.
Із Перемогою їх чекають не тільки рідні, а й учні, адже вчителі є прикладом мужності й нескореності, відповідальності й стійкості у переконаннях.

Для учнів Іршанського ліцею серед улюблених наставників і порадників є вчитель історії Артем Трик.
Коли розпочався повномасштабний етап російсько-української війни, він одразу став на захист рідної держави до лав Збройних сил України.
Нині, під час військової служби, педагог сумує за дитячим галасом, пустощами. А ще скучив за класами, за перевіркою контрольних робіт та учнівськими дискусіями, що подекуди точилися під час уроків.

Напередодні професійного свята Дня працівників освіти у житті Артема Трика сталася приємна подія. Він та його наречена Вікторія стали на весільний рушник. Молодята зуміли зберегти кохання всупереч війні.
Новостворену сім’ю прийшли привітати рідні та близькі, але найбільш зворушливе вітання прозвучало від дітей нареченого, а їх у нього багато – цілий клас, де він був класним керівником.
За кілька днів після шлюбних урочистостей Артем знову повернувся на службу.
Символічним для молодят стало й те, що їхня сім’я народилася у міжнародний День Миру та у день Різдва Пресвятої Богородиці 21 вересня. Тож щиро сподіваємося і бажаємо, аби новостворена сім’я багато-багато років жила в мирі, злагоді та під захистом небесних сил. Зичимо молодому подружжю щасливого життя у вільній, незалежній, благополучній, процвітаючій Україні!
Підготовлено за інформацією офіційного сайту Іршанської селищної ради

Прокрутити вгору