Волейбольна команда з Дворищ вдало зіграла на обласному чемпіонаті

Дворищенська волейбольна команда Хорошівської громади у складі десяти команд 17 грудня брала участь у змаганнях у Ємільчиному. Це був турнір у залік Колосіади кращих спортсменів Житомирщини, приурочених пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України К.К. Марчука (відкритий Чемпіонат ГО ЖТО ВФСТ «Колос»).
За результатами жеребкування команда із Дворищ потрапила в групу «В», до складу якої увійшли команда Коростенського району, ВК «Станишівка» та ВК Лугинської ТГ.
У цій групі переможницею стала команда Коростенського району, яка набрала шість очок, ВК «Дворище» набрала п’ять очок і посіла друге місце, Лугинська ТГ із чотирма очками – третє, Станишівка з трьома очками – четверте.


В інших групах справи склалися так: в групі «А» шість очок і перше місце виборола команда «Рембудсервіс» (смт Ємільчине), овручани – три очки і друге місце, любарчани – треті; в групі «Б» шість очок і перше місце – команда ЗСУ «ЖОМТПК та СП» (м. Житомир), 2 бали і друге місце – ВК «Пулини», ВК «Курне» з одним очком – третє місце.
Тож до фіналу трьох пробилися переможці своїх груп. За круговою системою визначався переможець турніру.
За третє місце боролися команди Коростенського району та ВК «Дворище» Хорошівської ТГ.
Фінальні ігри виправдали очікування. Гравці показали якісний, видовищний, емоційний, командний волейбол.

  • У групі «В» зібралися найсильніші волейбольні команди області, – розповідає староста Дворищенського округу Валерій Паляниця. – Наші спортсмени у запеклій боротьбі виборювали кожне очко у суперників. Від переможців груп, які набрали по шість очок, а також від фінальних поєдинків нас відділив лише один бал. У підсумку ми посіли четверте місце серед десяти команд обласного чемпіонату. Це хороший результат для команди, будемо працювати на перемогу в наступних змаганнях.
    Щиро дякую благодійникам, які надали необхідну допомогу, аби ВК «Дворище» змогла взяти участь у змаганнях. Це директор ТОВ «Діва-Агролан» Руслан Король, ФОП «Віктор Данюк» Віктору Данюку та Андрію Розвадовському. Нехай добро повернеться здоров’ям, благополуччям, – сказав Валерій Миколайович.
    Вітаємо волейбольну команду «Дворище» із вдалими стартами та загальнокомандним четвертим місцем відкритого Чемпіонату ГО ЖТО ВФСТ «Колос»! Бажаємо наступного разу стати переможцями змагань!
    Підготувала Ольга Поліщук
Прокрутити вгору