Вихованці Іршанської школи мистецтв здобули перемогу в конкурсі в Угорщині

Хореографічний колектив «VERES» Іршанської школи мистецтв (керівники Олена Єрмакова та Світлана Можаровська) 29 квітня в Будапешті в Угорщині взяв участь у Міжнародному конкурсі та фестивалі фольклору, музики і танцю «Чарівні мости Будапешту 2023» і представив Житомирську область. У номінації «Хореографічне мистецтво», жанр «Народний танець» наші танцюристи здобули 1 місце, а в номінації «Сучасний танець» – 3 місце.


29 учасників колективу «VERES» витримали іспит на професійність. Потужна конкуренція колективів із різних країн не завадила вихованцям Іршанської школи мистецтв стати кращими на цьому фестивалі талантів. Вони вкотре довели, що професійна підготовка та невтомна праця завжди веде до нових перемог.


Поїздка на фестиваль відбулася завдяки підтримці батьків учасників колективу в організаційних та фінансових питаннях, а також відділу освіти культури спорту молодіжної політики та охорони здоров’я Іршанської селищної ради, який надав транспорт для підвозу і зустрічі дітей у місті Коростені. Школа мистецтв відчуває постійну підтримку і допомогу у творчому розвитку від Іршанської селищної ради та відділу ОКСМп.


Вітаємо керівників та колектив «VERES» із перемогою! Зичимо нових творчих досягнень і підкорення нових вершин!
Підготувала Світлана Федоренко

Прокрутити вгору