Випускники загальноосвітніх закладів садили дерева

У загальнонаціональній акції Єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь» узяли участь усі загальноосвітні заклади Хорошівської та Новоборівської громад.
Зокрема, учні 11-х класів Хорошівського ліцею №1 під керівництвом учительки екології Наталії Сілко висадили алею із 26-ти дубочків. 10-класник ліцею Кирило Горшкальов за власною ініціативою посадив 8 плодових дерев.

11-класники Хорошівського ліцею №2 висадили алею із 40-ка сосен на території закладу.
Саджанці для Хорошівських ліцеїв надали працівники Хорошівського лісництва.

Садили дерева також і дев’ятикласники Давидівської гімназії на чолі з класною керівницею Тетяною Черниш, Дворищенської, Грушківської, Сколобівської гімназій, випускники Краївщинського, Зубринського, Рижанського й Топорищенського ліцеїв. У Краївщині вже плодоносить сад, який упродовж багатьох років садили випускники закладу.

У Новоборівському ліцеї батьківський та учнівський колективи відгукнулися на умови проведення акції та придбали для закладення алеї Героїв-випускників закладу молоді саджанці катальпи та барбарису. Випускники 2024 року висадили також калиновий гай та алею декоративної горобини.

Випускники Новоборівського ліцею імені Василя Лунька на території навчального закладу висадили берези та кущі бузку.
Учні Кропивнянського ліцею посадили фруктові дерева у шкільному садку як символ незламної віри у нашу Перемогу.

Це добра традиція і гарна справа – прикрашати землю деревами. Хай же нові насадження ростуть під мирним небом, а всі, хто їх посадив, хай живуть довго, дихають свіжим повітрям і творять інші добрі справи для людей і України.

Світлана Федоренко

Прокрутити вгору