Ювелірні вироби Віктора Чайківського візьмуть участь у благодійному аукціоні

Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації у партнерстві з КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» та Благодійний Фонд «Дім ветеранів» до Дня Української Державності з 1 по 28 липня ініціювали благодійну акцію на підтримку Збройних сил України.
Ініціатива передбачала збір предметів креативних індустрій, зокрема виробів художніх промислів, живопису, малих скульптурних форм та творчого варіювання серед майстрів та митців Житомирщини, який тривав до 24 липня.

Долучився до благодійної акції наш земляк із Хорошева ювелір Віктор Чайківський – майстер народної творчості. Він надав дві срібні обручки: одна жіноча «Куля» з раух-топазом, інша – фактурна унісекс. Прикраси розміщені в оригінальних футлярах, які виготовлені із деревини вишні.
У День Державності, 28 липня, відкриють виставку зібраних лотів.
Після їх презентації предметні зразки будуть передані благодійному фонду відомої волонтерки, Почесної Амбасадорки Житомирщини Юлії Толмачової та реалізовані на Благодійному аукціоні. Усі кошти, виручені за надані лоти, благодійний фонд використає на потреби Збройних сил України.
Підготувала Марія Сидоренко

Прокрутити вгору