Жінки з Хорошівської та Новоборівської громад відзначені почесним званням «Мати-героїня»

У Житомирі в приміщенні малої зали Житомирської обласної ради 16 травня відбулася урочиста церемонія вручення почесного звання «Мати-героїня». Відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Ця почесна місія була покладена на начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка. В Житомирській області це 77 жінок, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених.

Ці жінки не просто виховали багато дітей, а й навчили їх високих моральних цінностей, патріотизму, любові до рідної землі та відповідальності. Ці жінки є прикладом справжнього материнства і великої сили духу.

Серед нагороджених 3 жінки із Хорошівської громади: Алла Анатоліївна Козаченко із Заздрівки, яка має шестеро дітей; Надія Петрівна Недзельська із Хорошева – п’ятеро дітей; Ганна Михайлівна Ситяшенко із Суховолі – п’ятеро дітей. Одна жінка із Новоборівської громади – це Леся Миколаївна Андрійчук із села Небіж, матір п’ятьох дітей.
Почесне звання «Мати-героїня» є свідченням високої поваги та вдячності держави за невтомну працю жінок, які виховують дітей у дусі патріотизму та моральних цінностей. Нехай їхній приклад надихає багатьох інших на великі справи та самовіддану любов до своїх дітей.

Підготовлено за інформацією офіційних сайтів Хорошівської і Новоборівської громад

Прокрутити вгору