Жительки села Зелений Гай задоволені роботою і людяністю продавчині місцевого магазину

До нас у редакцію надійшов лист від жительки Зеленого Гаю (раніше с. П’ятирічка) Галини Друщиць. Вона розповіла, що зараз скрутно усім, бо в державі війна. Проте багато залежить і від людей, які поруч. Вона дуже задоволена тим, що має гарних сусідів: Олю Друговину, Аллу Панченко, Валю Іщук, Олю Сапожник, Люду Сидоренко. «Ми всі в скрутну годину допомагаєм одна одній.
А ще в нас є дальня сусідка Галина Андріївна Штилюк, їй виповнилося 8 грудня 83 рочки. Дай, Боже, їй «літ до ста рости без старості», – пише пані Галина.
Хоча зараз зима, а літнім людям навіть у добру погоду важко добиратися в центр Хорошева за ліками чи за якимись покупками, то тут на допомогу всім завжди приходить продавчиня місцевого магазину Світлана Валентинівна Панченко.
«Вона – хороша, чуйна людина. Завжди привітна, усміхнена. Все, що треба, привезе. Не тільки товар, якщо того, що нам треба, в її магазині немає, а й також ліки. Вона не шкодує свого часу і сили, поїде в центр, все привезе аж додому», – із вдячністю розповідає пані Галина.
«Ми всі дякуємо нашій Світлані, зичимо міцного здоров’я. Хай її добрі справи повертаються і їй добром та вдячністю людей. З нами Бог! Бажаємо Великої Перемоги нашій Україні, Миру всім!
Тримаймося! Перемога за нами!» – написала на завершення Галина Друщиць.
Ми поговорили іще з іншими жителями Зеленого Гаю і почули, що Світлана Панченко тямуща, молода, енергійна. Завжди відгукується на всі замовлення. Гарно ставиться до людей. У магазині у неї завжди чисто, тепло. Зустрічає людей вона дуже привітно, з посмішкою. У магазин приємно зайти. Якби кожен був настільки людяним і відповідальним на своєму місці, то всім нам жилося б краще.
А ми із задоволенням публікуємо цю заміточку, бо чому б і не сказати добре слово про добру, небайдужу людину?
Підготувала Світлана Федоренко

Прокрутити вгору