Змагалися ветерани-шашкісти

Минулої суботи у приміщенні Фізкультурно-спортивного клубу «Спартак» у Хорошеві відбулися змагання з шашок серед чоловіків-ветеранів.


Традиційно перед початком турніру згадали ветеранів-шашкістів 1970-2023 років, які зробили вагомий внесок у розвиток цього виду спорту, захищаючи честь свого колективу, району, області, а також виступали за Житомирську область на першості України. Це наші старші друзі: кандидат у майстри спорту Валентин Кіпніс, першорозрядники Анатолій Сокирко, Володимир Сокирко та їхня мама Людмила Сокирко; Микола Поліщук, Володимир Закіров, Валентин Молчанков, Іван Мельник, Володимир Бондарчук, В’ячеслав Зіневич та його мама Софія Кузьмінська; Юрій Гаглоєв, Валерій Стрельцов. Будемо завжди пам’ятати їхню майстерність та доброту людських стосунків.


Усі учасники турніру вшанували пам’ять загиблих воїнів ЗСУ хвилиною мовчання.
Після проведення жеребкування розпочалися змагання, які тільки в останніх двох турах виявили призерів.


Тож перше місце виборов Сергій Бондарчук, який удруге у цьому році став переможцем. Друге місце у Василя Горновича. А ось багаторазовий переможець турнірів Олександр Костецький цього разу став бронзовим призером.
Оргкомітет нагородив призерів грамотами, медалями та пам’ятними подарунками ФСК «Спартак». Напередодні свят бажаю всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, а головне – Перемоги!
Петро Ющенко, директор ФСК «Спартак»

Прокрутити вгору