Веселий настрій та благодійність: як Рижанський ліцей допомагає ЗСУ

У Рижанському ліцеї відбулась особлива і дуже важлива подія. За ініціативою волонтерів Анни Желізко та Вікторії Сидоренко, 19 грудня тут відбувся благодійний ярмарок, спрямований на підтримку наших славних воїнів Збройних сил України.

У заході взяли участь як учні, так і їхні батьки, які витратили чимало годин на приготування солодощів, випічки та страв української кухні. Крім того, на ярмарку були представлені чудові вироби та сувеніри, які стали не лише прикрасою події, але й джерелом фінансової допомоги для воїнів.


Сам ярмарок вражав своєю різноманітністю. Юні учасники мали можливість приміряти військову амуніцію, взяти участь у караоке, помалювати кавою, розважитись у творчій майстерні, отримати малюнок на обличчі у локації аквагриму, де працювала Вікторія Федотова. Окрім цього, всіх гостей чекав чудовий гість – Пес Патрон, якого з нетерпінням чекали всі.
Учні не лише обирали та рекомендували товари, але й заохочували один одного, адже зібрані кошти були призначені для підтримки ЗСУ.


Організатори події не обмежилися лише розвагами. Оголосивши конкурс, вони пообіцяли подарунковий сертифікат на дві піци від піцерії «Смайл» тому класу, що збере найбільшу суму грошей. Переможцями стали учні 6 класу під керівництвом Лілії Щербин. Вони зібрали рекордні 2 880 гривень.


Загалом, благодійний ярмарок став дуже результативним. Під час заходу вдалося зібрати значну суму – 18 476 гривень, які були передані волонтерам для закупівлі необхідних речей для захисників.
Задоволення та почуття вдячності до всіх учасників заходу – учнів, батьків, класних керівників – переповнюють серця організаторів ярмарку. Захід показав, що, об’єднавши зусилля, можна досягти вагомих результатів.


Зберігаючи незламну віру в ЗСУ та нашу Перемогу, ми продовжуємо гуртуватися заради кращого майбутнього.
Наталія Баляс

Прокрутити вгору