Футбольний турнір на честь Дмитра Грабовського

У суботу, 25 червня, в селі Сколобів Хорошівської громади відбувся благодійний турнір на честь молодого футболіста Дмитра Грабовського, який за життя грав за команди Хорошівського, Пулинського та Черняхівського районів. Ініціаторами проведення змагань є друзі Дмитра та очільник Сколобіського старостату Микола Лисюк.
Започаткували турнір у 2021 році. Цього разу у змаганнях взяли участь чотири футбольні команди: із Хорошева, Дворищ, Сколобова та Селянщини.


У першому матчі гравці Селянщини перемогли футболістів із Хорошева. У другій грі сколобівці обіграли команду із села Дворище.
У фінальному поєдинку між командами Селянщини та Сколобова до останніх хвилин була рівна гра та рахунок 1:1. І коли здавалося, що все йде до серії пенальті, господарі змогли забити кілька голів і здобути бажану перемогу.
Тож володарями Кубка пам’яті Дмитра Грабовського 2022 року стала футбольна команда «Сокіл» із Сколобова.
Ушанувати пам’ять молодого футболіста та підтримати гравців під час матчів на сільському стадіоні зібралося чимало односельців. Кожен бажаючий міг також підтримати Збройні сили України, поклавши кошти до благодійної скриньки.
Місцевий підприємець Микола Ковальчук приготував частування для учасників турніру та вболівальників. Футболістів, односельців і гостей змагання пригощали оладками та рибною юшкою.

– Свято футболу вдалося на славу, і ми гідно ушанували пам’ять нашого талановитого футболіста. Дякую усім, хто долучився до організації та проведення спортивних змагань, – мовить депутатка Хорошівської селищної ради Майя Прут. – Вірю, що скоро настане мир в Україні і в започаткованому турнірі братиме участь більша кількість команд. Вічна світла пам’ять Дмитру Грабовському!
Денис Войтенко

Прокрутити вгору