Команда «Зоря» із Дворищ стала бронзовою призеркою обласних змагань із пляжного волейболу

Спортсмени із Хорошева і Дворищ взяли участь в обласних змаганнях із пляжного волейболу на підтримку Збройних сил України, що проводилися в Любарі.

Турнір відбувся 27 серпня серед чоловічих команд. Організатором спортивного заходу стала Житомирська обласна організація Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос». Участь у цих змаганнях узяли дві команди Хорошівської територіальної громади: «Зоря» (с. Дворище) у складі Сергія Іщука та Антона Конопчука та команда Хорошева, до складу якої увійшли Борис Ковальчук та Віктор Устиловський.
Змагання відбувалися у двох групах за коловою системою. Команда «Зоря», провівши серію матчів, посіла друге місце. А от команда Хорошева у своїй групі «Б» була на третьому місці.
У підсумку за результатами стикових ігор команда з Хорошева стала п’ятою, а Дворищенська «Зоря» – третьою. Чемпіонами обласного турніру стали учасники команди з Лугин. Переможців нагородили медалями й грамотами.
Вітаємо дворищенських волейболістів із перемогою. Зичимо хлопцям і надалі займатися спортом, розвивати свої навички та здобувати нові перемоги!
Зібрані під час змагань кошти організатори передали на потреби ЗСУ.
Підготувала Марія Сидоренко

Прокрутити вгору