Інформаційний супротив. 38

Цього року Darwin Awards (Премія Дарвіна) присудять російським окупанти, які рили окопи у Рудому лісі.

Таку віртуальну Премію надають особам, які найбезглуздішим чином загинули, або втратили здатність мати дітей, і, таким чином, позбулися можливості зробити свій внесок у генофонд людства. Отож, вітаємо усю русню, котра знайшла оригінальний ідіотський спосіб для самознищення. Цілеспрямованість і самопожертва кандидатів просто вражає.

Нагадаємо, що Рудий ліс є найбільшою радіоактивною територією поблизу Чорнобильської АЕС у Зоні відчуження. За чотири тижні тамтешнього перебування, десятки російських загарбників отримали  важкі форми променевої хвороби. Вони запанікували й почали збирати свої манатки та посунули у напрямку українсько-білоруського кордону.

Уже зафіксовано першу смерть від радіаційного опромінення. Ще 73 перебувають у білоруському шпиталі Гомеля у тяжкому стані.

Член громадської ради при Держагентстві з управління Зоною відчуження Ярослав Ємельяненко, повідомив, що зовнішнє опромінення не дуже шкідливе для організму, «а ось те, що солдати наковталися радіоактивного пилу, дуже шкідливо: на їхні організми впливають зсередини альфа- та бета-частинки, що є прямим шляхом до онкології та інвалідності».

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору