Благодійний Ярмарок у Хорошівському ліцеї – разом підтримаємо ЗСУ

Важливим днем для Хорошівського ліцею №1 стало 15 грудня. У фоє закладу відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. Він був задуманий і як привітання для воїнів із Різдвом.
Діти активно долучилися до благодійної ініціативи, пропонуючи для продажу смаколики та сувеніри, які вони власноруч або разом із батьками виготовили. Кожен товар не лише був окрасою заходу, але й став джерелом фінансової підтримки для наших воїнів.

Загальна сума, зібрана під час ярмарку, склала вражаючі 42 484 гривень. Працівники місцевого Музею коштовного і декоративного каміння також активно долучилися до заходу, представивши невелику виставку з експонатів. Ця ініціатива дозволила гостям ярмарку познайомитися із красою місцевих та іноземних коштовних та декоративних каменів. За допомогою працівників музею на рахунку благодійного фонду ярмарку з’явилися 2626 гривень.

Із зібраних коштів 24063 гривні вже перераховані на придбання автомобіля для 143-го батальйону 115-ї бригади Територіальної оборони. Щодо залишку коштів – тривають перемовини з військовими та волонтерами, на яку саме потребу наших захисників вони будуть спрямовані.

Організатори ярмарку задоволені спільною роботою учнівського, вчительського та батьківського колективів. Цей благодійний ярмарок вкотре довів, що лише разом та у співпраці ми йдемо до Перемоги.

Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору