Хорошівські артисти дарують свою творчість і підтримують військових

Артисти Хорошівського будинку культури – гурт «Чіп», Олена Матвієнко та Віталій Райковський – здійснили візит в одну із бойових частин Житомирщини. Де провели справжній невеликий концерт для наших захисників. Окрім того, вони привезли в подарунок бійцям тепловізор та солодкі гостинці, на які працівники культури Хорошівської громади збирали гроші упродовж Різдвяних свят. Гостинці зі словами вдячності за військову службу і захист урочисто передали командиру.

У свою чергу за всебічне сприяння та безкорисливу допомогу в організації культурного дозвілля військовослужбовців, що сприяє відновленню та підтриманню боєздатності частини в непростий час протистояння російській агресії, командир військової частини вручив подяку артистам. У ній також було сказано: «Ваша допомога – це справжній вчинок патріотів країни, яка бореться за свою незалежність та добробут народу! Вона є свідченням нашої єдності, запорукою якнайшвидшого звільнення країни від російської окупації».
Своїми волонтерськими поїздками до бійців артисти демонструють свою вдячність і підтримку тим, хто стоїть на захисті країни, показуючи, що культура є важливим фактором у підтримці Сил Оборони України.

Такі ініціативи відображають дух національної єдності та допомагають у підтримці морального стану військових.
Необхідно й надалі дружно підтримувати Збройні сили та показувати, що Україна – єдине ціле в боротьбі за свою незалежність та суверенітет.
Артем Поліщук

Прокрутити вгору