Інформаційний супротив. 81

14 травня український гурт Kalush Orchestra здобув переконливу перемогу на Євробаченні-2022, набравши сумарно за підсумками голосування журі та глядачів 631 бал.

Як на мене, найголовніше, що українські хлопці закликали увесь світ допомогти Маріуполю, допомогти «Азовсталі» прямо зараз! / «Help Mariupol, help «Azovstal» right now!».

Пропоную дайджест про цей Заклик користувачів Facebook, з якими вони поділились одразу після виступу українського гурту.

 
Mariana Atamanchuk
Калуш! Сльози і гордість…

Поки лунає «Стефанія….», хлопці в окопах тримають фронт, дівчата волонтерять, діти моляться, а усі вірять у перемогу!!! Хлопці, ви – неймовірні!!!!!!! Ви просили за Азовсталь у всього світу! Калуш не забуде ніколи! Україна пам’ятає!

Ольга Стельмащук

Kalush Orchestra! Kalush Orchestra одразу після виконання пісні на «Євробаченні-2022» закликали допомогти врятувати Маріуполь та бійців з «Азовсталі»!

«Help Mariupol, help «Azovstal» right now!».

Андрій Пузійчук

Kalush Orchestra закликав допомогти Азовцям та Маріуполю з голової сцени Європи. Пишаємось нашими артистами і героями!

Даша Демчук-Марыгина

Цей заклик важливіший за сам виступ.

 

Симор Гласенко

Kalush Orchestra мають яйця 

 
Верховна Рада України 
Kalush Orchestra одразу після виконання пісні на «Євробаченні-2022» закликали допомогти врятувати Маріуполь та бійців з «Азовсталі»! «Help Mariupol, help «Azovstal» right now!» — вигукнув соліст гурту Олег Псюк зі сцени у Турині!

 

Надія Панченко

Кalush Orshestra неймовірні!!! Вони після свого виступу закликали врятувати Маріуполь і Азовсталь!!!

Валентина Гнітецька

Молодці, хлопці! Кожен бореться на своєму фронті! Не побоялися дискваліфікації. Наш Азовсталь! Сміливо і гідно! Пишаємось вами! Подяка вам від всього українського народу!

 
Це моя Україна
У фіналі Євробачення виступив гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

В кінці виступу хлопці попросили світ врятувати наших військових з Маріуполя

 
Сергій Наумович

Это запрещено на Евровидении. Любые политические лозунги. Но если бы он этого не сделал, то никто бы не понял, зачем вообще они туда поехали.

Респект! Ти все зробив правильно на своєму фронті, Олеже! Молодець!

Сергій Стерненко

Kalush вже переміг. Якими б не були результати конкурсу. Навіть якщо дискваліфікують.

Коновал Таня

Молодці!!!! Правильно розставили пріоритети хлопці! Пишаюся!

hromadske.ua 

Гурт Kalush закликав світ врятувати захисників Маріуполя під час виступу на фіналі «Євробачення-2022». «Help Ukraine, Mariupol, save Azovstal right now!»» — звернувся соліст гурту Олег Псюк зі сцени «Євробачення» в Турині.

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору